2017. március 12., vasárnap

netflix and chill

„Vajon a szerelemtől hülyül el az ember, vagy csak a hülyék lesznek szerelmesek?” 
– Orhan Pamuk


Üdv!

Tartalmas, egy Tumblr-prompt ihlette kétszázötven szó arról, milyen, amikor Destielék leülnek filmet nézni, egyikük meg – tippeljetek, vajon ki –, persze szerethető módon olyan feledékeny, mint az atom  csak, hogy mást ne mondjak. 

Good olvasást! {egyébként van egy középfokúm angolból, no para}

jellemzők: domestic!Destiel – ha még nem unná mindenki, humoros, Batman és Joker, minden gesztus és megmozdulás szigorúan pasisan, csúnya beszéd, már hallom is az esküvői harangokat, ember!Dean, demens!Dean, bunker, pókvadászat, angyal!Castiel, értetlen!Castiel

Ja egeeen, új elválasztókép vagy mi a fuck ez itt alul is van, mert akármennyire is szeressük {és komolyan engem hívnak itthon nyelvtannácinak...} a pillangókat, csak a Supernatural a mi örök szerelmünk és reménységünk. Ámen.


Az Úr Angyala és az Igaz Ember csendben ültek az idősebb Winchester ágya tetején; tekintetük a velük szembeni plazmatévére tapadt, ahol A sötét lovag ment. A vadász az ötödik kibírhatatlanul hosszú perc után megszegte macsó énje legfőbb parancsát: férfiasan Castiel vállára hajtotta a fejét. Ő észrevétlenül elmosolyodott, de egy szót sem szólt, csak a jól ismert, feszítő boldogsággal a mellkasában tovább nézte a tanulságos filmet az újgazdag mitugrászgyerekről – ahogy Dean összefoglalta neki a főszereplő jellemét, illetve a cselekmény lényegét dióhéjban. Batman épp a falhoz vágta az így is rendesen pórul járt Jokert, aki aztán kecsesen landolt a kemény padlón.

– Azt hiszem, tavaszi esküvőt akarok – szólalt meg a vadász elmerengve a következő Ledgernek kiosztott pofonnál. – A tél kibaszott hideg erre – Castiel tüdejében ekkor teljesen véletlenül bent ragadt a levegő.

– Dean… öhm… mi… khm… azt hiszem, még jegyesek sem… igazán vagyunk – válaszolta zavartan. Azzal vigasztalta magát, nehéz mondat volt. Legalább hazudni hihetően megtanult.

A vadász összeráncolt szemöldökkel felemelte a fejét a ballonkabátos – mert még a házban sem képes levenni azt a szart! – válláról, értetlenül felé fordult. Körülbelül ugyanolyan bambán fürkészték egymást egy ideig. A következő pillanatban Dean arcára kiült az „azt-a-büdös-kurva-eget”, valamelyest mégis megkönnyebbült grimasz, majd röhögve a plafonra függesztette a tekintetét. Castiel továbbra is értetlenkedve figyelte, ahogy kedvese hirtelen pókszámolósba kezd, aztán kíváncsian ő is felnézett a kopott mennyezetre – lehet, megvilágosodott.
Néhány másodpercig mindketten felfelé bámultak, aztán Dean ráunt, ismét Casre pillantott, mielőtt azonban az szóra nyithatta volna a száját, vigyorogva benyögte:

– Megvan, mit felejtettem el tegnap, mikor vacsorázni voltunk!



6 megjegyzés:

  1. https://68.media.tumblr.com/cff62557fa92637f9c00b48735e04fbb/tumblr_nmqnarnlwQ1tq4of6o1_500.gif

    Csak egy gif.. ebben minden van, amit éreztem XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdek komolyan elgondolkozni rajta, hogy vajon jó ötlet-e olyan sztorikat írnom, amik ennyire tisztán tükrözik a fárasztó és idióta humoromat, mert ahogy látom, benned is egyre nagyobb károkat okozok velük. :D ♥

      Törlés
  2. Na neee xD Loooool, még több ilyet😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igenis, kapitány! (◕‿◕✿) Köszönöm szépen, hogy elolvastad! Puszillak!

      Törlés
  3. Oké, elfelejtette, hogy megakarta kérni Cas kezét. Ne tudd meg mennyire magamra ismertem ebben. Az atomfeledékenység egy rossz szokás, és amúgy én minden felesleges dologra emlékszem - mint például olyan dátumokra, hogy az egyik osztálytársam mikor hagyta ott a sulit - de az ilyesmi fontos dolgokat bármikor elfelejteném. Vagy otthon hagynám a gyűrűt - jó, most tegyük félre, hogy valószínűleg engem fognak eljegyezni, és nem fordítva - vagy tökre elfelejteném, hogy nálam van. Na de nem is húzom tovább a szót, a lényeg, hogy nagyon tetszett, és nagggyon magamra ismertem. :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézd a dolog jó oldalát: lehet, hogy egy nap igenis fontos kérdés lesz, hogy az osztálytársad mikor hagyta ott a sulit (mondjuk egy papírra kell vagy akármi), és akkor majd te leszel a hero az osztályban, mert csak te emlékszel, az összes többi elfelejtett dolog meg, amik máskor kicsit is rosszul jöttek ki... nos, mind a feledés homályába vesznek. :D

      Örülök neki, hogy tetszett a történet, a Deannel való ilyesféle hasonlóság még végképp feldobta a napomat! (*^‿^*) Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés

Szablon wykonała Sasame Ka dla Zaczarowane Szablony
CREDITS
Model1 Model2 Texture1 Texture2 Texture3